U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH – U Korenici rekreativno vježbanje

Općina Plitvička Jezera u sklopu djelovanja Kulturno informativnog centra, organizira besplatnu rekreaciju za žene. Vježbanje će se odvijati utorkom i četvrtkom od 18 do 19 sati u prostorijama dvorane u KICu, te je za dolazak potrebno imati COVID potvrdu.

Prijave su ograničene na 20 osoba, te će se nakon popunjavanja kvote, raditi lista čekanja. Vježbanje je amaterski, ali ga vodi osoba sa iskustvom, te da svatko dolazi na vlastitu odgovornost. Prijaviti se mogu ženske osobe starije od 15 godina (ukoliko se radi o djetetu od 15-18godina, isključivo uz pratnju roditelja/starije osobe).Također, ukoliko se pojavi osoba koja će volonterski usmjeravati još jednu grupu, te bude dovoljan broj zainteresiranih, općina će besplatno ustupiti dvoranu u još nekim terminima.

Prijave se mogu poslati na broj 099 371 4790 (SMS, WhatsApp, Viber), ali isključivo pisanim putem, kako bi ostalo zabilježeno, obzirom da će se za popunjavanje mjesta uzimati u obzir vrijeme prijave. Također, svaka osoba može prijaviti isključivo samo jednu osobu.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Kruščica u milijun boja

Za mnoge jesen je najljepše godišnje doba, jer priroda igra igru sa milijunima boja. I jezero Kruščica je u milijun boja, priroda uz vodu je

Podijelite sadržaj

Aeroklub Otočac – postani pilot!

Želite saznati kako postati pilot? Ako Vas zanima tema povijest zrakoplovstva i ako želite probati letjeti na simulatoru leta, posjetite 25.11.2023. godine prostorije Gackog pučkog

Podijelite sadržaj
Play Video