Postavke
kolačića

Uskrs na Rivijeri Crikvenica

Opušten ambijent uz more, toplo proljetno sunce, neodoljivi mirisi i boje prirode koja se budi, ugodno društvo i dašak tradicije formula su za sjajan provod.
 
30. ožujka na Rivijeri Crikvenica čeka nas prava uskršnja gastro bajka u organizaciji TZG Crikvenice.
Uskrs, kao i svaki blagdan, ima tradicionalne običaje, koji uključuju i jela što brojne generacije desetljećima pripremaju na gotovo isti način. U Hrvatskoj je to tradicionalna slatka krušna slastica okruglog oblika, poznata kao kruh, pinca, sirnica ili pogača, a simbolizira život i obitelj. Ova kraljica uskrsnog stola zavladat će, ne samo u našim domovima, već i na trgovima u Crikvenici i Selcu, zahvaljujući Udruzi umirovljnika Grada Crikvenice „Sunce“ i Udruzi umirovljenika Grada Crikvenice i Općine Vinodolske.
Subotnje jutro otvorit će svoja blagdanska vrata, iza kojih će nas čekati zanimljiva gastro i zabavna događanja povodom Uskrsa, i to istovremeno u dvama mjestima Rivijere Crikvenica – na Trgu Stjepana Radića u Crikvenici i u centru Selca.
U Crikvenici će u 9:30 sati program otvoriti nastup Mažoretkinja Grada Crikvenice, svi posjetitelji će imati priliku uživati u tradicionalnoj gastro ponudi, a Srednja škola dr. Antuna Barca pobrinut će se za cooking show. Nismo zaboravili ni naše najmlađe… Igre s makotom zeca, potraga za uskršnjim jajima, animacija i face painting, dio su uskršnjeg zabavnog mozaika pripremljenog za njih.
Kako svaka zabava mora imati glazbenu pozadinu, za taj će se dio pobrinuti glazbeni sastav „Mirakul“.
Uskršnja priča u centru Selca prikazat će jednako ukusno i zanimljivo tradicionalno gastro poglavlje, s početkom u 10:00 sati. Uz nastup glazbenog sastava „Ex“ održat će se animacija i igre za djecu s maskotom zeca, potraga za uskršnjim jajima, a zasigurno nitko neće moći odoljeti uskršnjoj gastro ponudi.
Vjerujemo da će svi posjetitelji crikveničke rivijere uživati u našoj isprobanoj formuli za dobar blagdanski provod.
 
Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Župa Presvetog Trojstva Otočac

Jučer se u Župi Presvetog Trojstva Otočca održao drugi dan duhovne obnove. Okupio se veliki broj vjernika. Vjernici su posjetili i starački dom, a danas

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video